LVI Espoo, Vantaa ja Helsinki

Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella toimiva putkiliikkeemme erikoisalaa ovat erilaiset LVI työt. Teemme mm. putkiremontit, kylpyhuoneremontit, ilmanvaihdon parannukset, viemäröinnin korjaukset, uuden kylpyhuoneen vesijohtojen asennukset ja monet muut palvelut.

Meillä on vankka kokemus monenlaisista LVI töistä ja vastaamme mielellämme sekä suurten että pienten projektien haasteisiin. LVI järjestelmä on keskeinen osa kotia tai kiinteistöä ja olemme omistautuneet sen toimintakuntoon saattamiseen. Tarjoamme nopeaa ja laadukasta palvelua, jottei asumismukavuutesi kärsi.

Osaavat asentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa LVI alan haasteissa. Pakilan Putken osaamiseen kuuluu laaja valikoima LVI alan töitä kuten lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien asennus, korjaustyöt sekä huolto. Laadukkaat LVI palvelut luovat asumiseen mukavuutta ja yritystoiminnan sujuvuutta. Käytämme parhaita mahdollisia materiaaleja ja työkaluja, jotka takaavat putkiston pitkäikäisyyden ja toiminnan laadun.

Kaikki LVI työt tehdään saumattomalla yhteistyöllä

Meillä on vuosien kokemus alalta, joten osaamme tarjota parhaat ratkaisut kuhunkin projektiin. Ilmanvaihtotöissä käytämme vuosien kokemuksella hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneitamme. Meiltä saat myös automatiikkatyöt ja sähkötyöt putkitöiden yhteydessä. Näissäkin käytämme hyväksi koettuja yhteistyökumppaneita.

Tarvitsetko luotettavaa LVI palvelua Espoossa? Ammattitaitoiset putkimiehemme tarjoavat tehokkaat, luotettavat ja kustannustehokkaat LVI ratkaisut kodillesi tai yrityksellesi. Kun etsit parasta LVI palvelua Espoossa, Vantaalla tai Helsingissä, on tärkeää kääntyä alan asiantuntijoiden puoleen.

LVI töitä tehdessä on ensisijaisen tärkeää muun muassa aikataulu- ja kustannussyistä, että urakoitsijat tekevät saumatonta yhteistyötä. Keskinäinen kommunikointi ja pitkä yhteinen kokemus takaavat tinkimättömän laadun sekä ensiluokkaisen hintatason. Voit tilata meiltä halutessasi LVIS työt kokonaisurakkana tai tarpeen vaatiessa myös pelkät LV työt.

Takaamme hyvin suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut LVI työt

Etsit sitten LVI alan asiantuntijaa uudisrakennusprojektiin tai vanhan kiinteistön kunnostukseen, Pakilan Putken ammattilaiset takaavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asuinmukavuuden kannalta yksi olennaisimpia asioita on hyvin suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut LVI työt.

Sisäilman laatu sekä oikein mitoitetut vesi- ja viemäripuolen ratkaisut ovat jokapäiväisessä roolissa asumiseen liittyen. LVI urakointi on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla luvanvaraista toimintaa, jota rakennusvalvontaviranomaiset valvovat tarkasti.

LVI töiden hyvä laatu, toimintavarmuus ja pitävä toimitusaikataulu

Teemme aina aktiivisesti yhteistyötä yleensä pääurakoitsijana toimivan rakennusliikkeen kanssa. Tämä on erittäin tärkeää myös aikataulujen takia, jotta urakan eri osapuolet voivat varmistua kaikkien työvaiheiden asianmukaisesta loppuunsaattamisesta ennen seuraavaan vaiheeseen ryhtymistä. Asentajillamme on käytössään laadukkaat työvälineet ja -laitteistot, jotta LVI töiden lopputuloksesta ei jouduta tinkimään millään osa-alueella.

Lisäksi meillä on kokemusta erikokoisista projekteista, yksityisistä asuinhuoneistoista suuriin toimistorakennuksiin. Joten, jos etsit LVI palveluja Espoossa, valitse Pakilan Putki. Riippumatta siitä, sijaitseeko kohteesi Espoon keskuksessa tai vaikkapa Tapiolassa tai Leppävaarassa, kokeneet LVI ammattilaiset ovat apunasi. Tarjoamme nopeaa, tehokasta ja luotettavaa palvelua, jotta voit rentoutua tietäen, että LVI työt hoidetaan oikein, olipa kyseessä sitten suuri tai pieni projekti.

Ota yhteyttä Pakilan Putkeen

Olipa tarpeesi sitten vesivahingon korjaaminen, putkiremontti tai uuden lämmitysjärjestelmän asennus, Pakilan Putki on valmiina palvelemaan. Asiantuntemuksemme yhdistetään aina asiakaslähtöiseen, joustavaan ja kustannustehokkaaseen palveluun.

Suoritamme pääsääntöisesti LVI urakointia Helsingissä, mutta teemme myös LVI Espoo, LVI Vantaa ja muissa Uudenmaan kunnissa. Aina kannattaa pyytää meiltä tarjous!

Pyydä tarjous LVI töistä

Putkiremontit | Putkityöt ja putkihuollot | Linjasaneeraukset |

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy