LVI-asennus Helsinki

Valitse pitkän historian omaava putkiliike.

Teemme suuria ja pieniä LVI-asennuksia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ammattitaitoisilla ja ripeillä putki-asentajillamme. Meiltä saat hyvää laatua, toimitusvarmuutta ja lyhyen toimitusajan.

Valitse kokenut ja luotettava tekijä

Kun teetät LVI-asennuksia Helsingissä tai yleensäkin pääkaupunkiseudulla kannattaa työt teettää kokeneella ja luotettavalla yrityksellä, jolla on hankkeeseen soveltuvat RALA-pätevyydet, AAA-luottoluokitus, kaukolämpö-, kaasu- ja kvv-oikeudet sekä kylmälaiteoikeudet. Vuosikymmeniemme kokemuksen ansiosta saat meiltä hyvän ammattitaidon hallitsevan asentajan joka panostaa työn laatuun ja ripeyteen. Teemme kaikentyyppisiä pieniä ja suuria putkitöitä. Jokainen yksittäinen LVI-asennus Helsingissä on meille tärkeä.

Minkälaisia LVI-asennuksia Helsingissä tehdään?

Teemme monenlaisia LVI-asennuksia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Yleisimpiä ovat hanojen asennukset, vuotavien putkien korjaukset ja uusinnat ja pesukoneiden kytkennät. Teemme myös omakoti- ja rivitalojen vesijohtojen ja vesikalusteiden uusintaa sekä kaikkia perusputkitöitä. Teemme lisäksi hyvinkin erikoisiakin kohteita kuten esimerkiksi maanalaisen elokuva arkiston jäähdytyksen lauhdelämmön poisto järjestelmän. Meidän 20 asentajaamme tekevät laadukkaita LVI-asennuksia Helsingissä. Kymmenen asentajaa on huoltopuolella ja liikkuu huoltoautolla kohteisiin. Huoltoautomme ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät runsaasti perustarvikkeita ja työkaluja.

Pakilan Putki Oy, LVI-asennuksia Helsingissä 60 vuotta

Keskisuuri perheyrityksemme on perustettu 1954, joten yritykselle on kertynyt runsaasti historiaa ja kokemusta erilaisista LVI-asennuksista Helsingissä. Teemme putkitöitä palvellen yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kaupunkia. Teemme LVI-asennuksia Helsingissä raudanlujalla ammattitaidolla sekä ripeällä ja palveluhalukkaalla asenteella.

Kotitalousvähennys, LVI-asennus Helsinki

Tiesitkö että sinulla saattaa olla mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä teettämistäsi töistä kotonasi? Teettämäsi LVI-asennus Helsingissä nimittäin kuuluu töiden osalta kotitalousvähennyksen piiriin. Verottajan sivuilta saat aiheesta lisätietoja.

Tarvitsetko maksuaikaa tai rahoitusta?

Sinulle tulee yllättäen isompi menoerä kuin mihin taloudellinen tilasi juuri sillä hetkellä sallii. Esimerkiksi lämminvesivaraaja hajoaa juuri ennen Joulua. Olet juuri ostanut joululahjat eikä oikein tähän remonttiin olisi varaa, tosin ei voi olla ilman lämmintä vettäkään. Ei hätää, kun tilaat työn meiltä ja tilatessasi ilmoitat rahoituksen tarpeen ja täytämme rahoitussopimuksen, saadaan asiat hoidettua.

24/7 putkivuoto

Päivystämme kiireisiä hätätapauksia varten. Teemme päivystyksessä vain kiireisiä LVI-asennuksia Helsingissä ja toki kaikenlaisia vuotojen korjauksia.

Tilaa meiltä LVI-asennus Helsinkiin

Meiltä tilaaminen on ripeää ja vaivatonta. Voit ottaa yhteyttä joko yhteydenottokaavakkeella tai puhelimitse. Työnjohtajamme ja mittava asentajakaartimme auttaa sinua kaikenlaisissa LVI-asennuksissa Helsingissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2022 Pakilan Putki Oy