LVI asennus Helsinki

Teetä suuri tai pieni LVI asennus Helsinki, Espoo tai Vantaa alueella ammattitaitoisilla ja ripeillä putkiasentajillamme. Valitse pitkän historian omaava putkiliike!

Meiltä saat hyvää laatua, toimitusvarmuutta ja lyhyen toimitusajan. Teemme kaikentyyppisiä pieniä ja suuria putkitöitä. Jokainen yksittäinen LVI-asennus Helsingissä on meille tärkeä.

Valitse kokenut ja luotettava tekijä

Kun työn kohteena on LVI asennus Helsingissä tai yleensäkin pääkaupunkiseudulla, kannattaa työt teettää kokeneella ja luotettavalla yrityksellä. Sillä on hyvä olla hankkeeseen soveltuvat RALA-pätevyydet, AAA-luottoluokitus, kaukolämpö-, kaasu- ja kvv-oikeudet sekä kylmälaiteoikeudet. Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta saat meiltä hyvän ammattitaidon hallitsevan asentajan, joka panostaa työn laatuun ja ripeyteen.

Minkälaisia LVI-asennuksia Pakilan Putki tekee?

Yleisimpiä LVI-asennuksen kohteita ovat hanojen asennukset, vuotavien putkien korjaukset ja uusinnat sekä pesukoneiden kytkennät. Teemme myös omakoti- ja rivitalojen vesijohtojen ja vesikalusteiden uusintaa sekä kaikkia perusputkitöitä. Teemme lisäksi hyvinkin erikoisiakin kohteita kuten esimerkiksi maanalaisen elokuva arkiston jäähdytyksen lauhdelämmön poistojärjestelmän.

20 asentajaamme tekevät laadukkaita LVI-asennuksia Helsingissä. Kymmenen asentajaamme työskentelee huoltopuolella ja liikkuu huoltoautolla kohteisiin. Huoltoautomme ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät runsaasti perustarvikkeita ja työkaluja.

LVI-asennuksia Helsingissä jo 60 vuotta

Keskisuuri perheyrityksemme on perustettu 1954, joten yritykselle on kertynyt runsaasti historiaa ja kokemusta erilaisista LVI-asennuksista Helsingissä. Teemme putkitöitä palvellen yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja kaupunkia. LVI-asennus onnistuu meiltä raudanlujalla ammattitaidolla sekä ripeällä ja palveluhalukkaalla asenteella.

Kotitalousvähennys, LVI-asennus Helsinki

Tiesitkö, että sinulla saattaa olla mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä teettämistäsi töistä kotonasi? LVI-asennus kuuluu töiden osalta kotitalousvähennyksen piiriin. Verottajan sivuilta vero.fi saat aiheesta lisätietoja.

Tarvitsetko maksuaikaa tai rahoitusta?

Putkiremontti voi joskus olla yllättävä ja isompi menoerä kuin minkä taloudellinen tilasi juuri sillä hetkellä sallii. Esimerkiksi lämminvesivaraaja hajoaa juuri ennen joulua. Remonttiin ei olisi sillä hetkellä varaa, tosin ei voi olla ilman lämmintä vettäkään. Tilaa työ meiltä ja mainitse tilatessasi rahoituksen tarpeesta, niin täytämme rahoitussopimuksen ja saadaan asiat hoidettua.

24/7 putkivuoto

Päivystämme kiireisiä hätätapauksia varten puh. 0400 803 492. Teemme päivystyksessä vain kiireiset LVI Helsinki-asennukset ja toki kaikenlaisia vuotojen korjauksia.

Tilaa meiltä LVI-asennus Helsinkiin

Meiltä tilaaminen on ripeää ja vaivatonta. Voit ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse (09) 720 6070. Työnjohtajamme ja mittava asentajakaartimme auttaa sinua kaikenlaisissa LVI-asennuksissa Helsingissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy