Putkiremontit Helsinki, Espoo, Vantaa
Ota yhteyttä

Putkiremontti – käyttövesiputkiremontti

Tiedätkö missä kunnossa kotisi putkistot ovat?

Putkiremontilla korjataan vuotavia tai vaurioituneita putkia, millä estetään vesivahinkoja ja parannetaan asukkaiden turvallisuutta. Putkiremontti voi lisäksi parantaa asunnon asumismukavuutta, koska uudet putket parantavat yleensä vedenpaineita ja lämmitystä. Pitkällä aikavälillä, remontti voi myös lisätä asunnon arvoa ja vähentää asumiskustannuksia, sillä uudet putket ovat usein energia- ja vesitehokkaampia. Kun putkiremontti on tehty laadukkaasti ja huolellisesti, voi se edistää asunnon pitkäikäisyyttä ja vähentää korjaustarpeita tulevaisuudessa.

Valitse putkiremontin tekijä huolella. Kiinnitä aina erityistä huomiota yrityksen historiaan ja taloudelliseen tilanteeseen. Toimivalla yrityksellä ne ovat kunnossa ja merkki toiminnan organisoinnista sekä järjestelmällisyydestä.

Putkiremontissa on myös ajoitus tärkeässä asemassa. Usein remontin aloittamista viivytetään ja tehdään vasta sitten, kun on muutama kunnon vesivahinko jo ollut. Putkiremontti/ käyttövesiremontti kannattaa kuitenkin teettää hyvissä ajoin luotettavalla urakoitsijalla, joka on ennenkin tehnyt runsaasti LVI-töitä juuri Helsingin alueella. Katso meidän referenssikohteet >

Kun tehdään putkiremontti Helsinki, Espoo tai Vantaa alueilla, ovat määräykset ja vaatimukset putkiremontille yleisesti kovemmat maakuntiin nähden. Myös työvoiman alkuperään ja ammattitaitoon tulee kiinnittää huomiota.

Perinteinen putkiremontti vai räätälöity kokonaisuus?

  • Teemme runsaasti putkiremontteja pääurakoitsijana omakoti- ja rivitaloihin.
  • Kun tulossa on ”putkiremppa” eli putkiremontti taloyhtiössä, teemme aliurakoitsijana tai sivu-urakoitsijana yleensä pelkät putkityöt.
  • Putkiremontin yhteydessä voi teettää muitakin remontteja samaan aikaan, jos siihen on rakennuttaja taloudellisesti varautunut.
  • Putkiremontissa voidaan myös tehdä hyvin karsittu ratkaisu, missä uusitaan vain vesijohdot.

Edullisin vaihtoehto onkin uusia vain vesijohdot pinta-asennuksina. Tällöin olisi hyvä kuitenkin tarkastaa myös viemäreiden kunto ennen putkiremontin aloitusta. Tämän tyylisiä ”säästöremontteja” olemmekin tehneet paljon. Näissä uusitaan vesikalusteita tilaajan toiveiden mukaisesti tai jos vanha vesikalusto on todella huonokuntoinen tai jopa rikki.

Tutustu rivitalon putkiremonttiin

Vältä kalliit vesivahingot ja uusi vanhat putkistot ajoissa

  • Hyvin ja laadukkaasti toteutetulla putkiremontilla varmistetaan kymmeniksi vuosiksi eteenpäin mukava ja turvallinen käyttö sekä toimivat ratkaisut kaikissa arjen tilanteissa.
  • Saat kauttamme suunnitteluapua sekä kilpailukykyisen tarjouksen putkiremonttiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
  • Saat tarvittaessa myös putkiremontin toteutussuunnitelman ja kilpailukykyisen rahoituksen, jonka kohteena voi olla niin suuri kuin pienikin urakkamuotoinen putkiremontti omakotitaloon.
  • Omakotitalon viemärijärjestelmä varmistaa, että jätevesi kulkee tehokkaasti ja turvallisesti pois talosta ilman haittaa ympäristölle. Järjestelmä koostuu useista eri osista kuten viemäriputkista, tarkastuskaivoista ja kattokaivoista. Omakotitalon putkiremontti ja viemäriremontti/ viemärisaneeraus kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta.
  • Taloyhtiön putkiremontti ja linjasaneeraus ovat myös Helsingissä arvostetuimpia ja tärkeimpiä kiinteistön korjauskohteita. Ne lisäävät rakennuksen arvoa ja helpottavat muun muassa myyntiprosessia merkittävästi. Meidän kauttamme onnistuvat myös taloyhtiön käyttövesiputkiremontti, kerrostalon putkiremontti, käyttövesiputkiston/ käyttövesiputkien uusiminen kerrostalossa sekä putkiremontti rivitalossa.
  • Olemme olleet mukana toteuttamassa LVI remontti- ja saneeraustöitä Helsingissä jo yli 60 vuoden ajan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tilaa meiltä Putkityöt Helsinki | Putkimies Espoo | Putkimies Vantaa

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy