Putkiremontti – käyttövesiremontti

Tiedätkö missä kunnossa kotisi putkistot ovat?

Putkiremontin tekijä kannattaa valita huolella. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää yrityksen historiaan ja taloudelliseen tilanteeseen, koska toimivalla yrityksellä ne ovat kunnossa ja se on merkki siitä, että myöskin toiminta on organisoitua ja järjestelmällistä.

Putkiremontissa on myös ajoitus tärkeässä asemassa. Usein remontin aloittamista viivytetään ja tehdään vasta sitten, kun on muutama kunnon vesivahinko jo ollut. Mielestämme putkiremontti kannattaisi kuitenkin tehdä hyvissä ajoin luotettavalla urakoitsijalla, joka on ennenkin tehnyt runsaasti LVI-töitä juuri Helsingin alueella.

Määräykset ja vaatimukset Helsingissä on yleisesti kovemmat maakuntiin nähden. Myös työvoiman alkuperään ja ammattitaitoon tulisi kiinnittää huomiota.

Putkiremontti on räätälöity kokonaisuus

  • Teemme runsaasti putkiremontteja pääurakoitsijana omakoti- ja rivitaloihin.
  • Kerrostaloissa emme yleensä toimi pääurakoitsijana, vaan teemme aliurakoitsijana tai sivu-urakoitsijana yleensä pelkät putkityöt.
  • Putkiremontin yhteydessä voi teettää muitakin remontteja samaan aikaan, jos siihen on rakennuttaja taloudellisesti varautunut.
  • Putkiremontissa voidaan myös tehdä hyvin karsittu ratkaisu, missä uusitaan vain vesijohdot.

Edullisin vaihtoehto onkin uusia vain vesijohdot pinta-asennuksina. Tällöin olisi hyvä kuitenkin tarkastaa myös viemäreiden kunto ennen putkiremontin aloitusta. Tämän tyylisiä ”säästöremontteja” olemmekin tehneet paljon. Näissä vesikalusteita uusitaan tilaajan niin halutessaan tai jos vanha vesikalusto on todella huonokuntoinen tai jopa rikki.

Vältä kalliit vesivahingot ja uusi vanhat putkistot ajoissa

  • LVI-remonttiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla saat kauttamme suunnitteluapua sekä kilpailukykyisen tarjouksen.
  • Putkiremontti kuuluu myös kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta.
  • Saat tarvittaessa kauttamme kilpailukykyisen rahoituksen niin suuriin kuin pieniinkin urakkamuotoisiin putkiremontteihin.
  • Hyvin ja laadukkaasti toteutetulla putkiremontilla varmistetaan kymmeniksi vuosiksi eteenpäin mukava ja turvallinen käyttö sekä toimivat ratkaisut kaikissa arjen tilanteissa.
  • Putkiremontti on yksi arvostetuimpia ja tärkeimpiä kiinteistön korjauskohteita. Se lisää rakennuksen arvoa sekä helpottaa muun muassa myyntiprosessia merkittävästi.
  • Olemme olleet mukana toteuttamassa LVI-remontteja Helsingissä jo yli 60 vuoden ajan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2022 Pakilan Putki Oy