Pakilan Putki Oy on 1954 perustettu perheyritys

Siitä lähtien olemme vaikuttaneet pääkaupunkiseudulla LVI-saneerausten ja uudisrakennusten LVI-töiden, sekä LVI-huoltotöiden merkeissä. Vuosien saatossa on kertynyt henkilöresursseja, kokemusta ja korkea osaamistaso. Meillä on myös A-luokan KVV-, KL-, kaasu- ja kylmälaiteoikeudet.

Erityisosaaminen

Erityisosaamista löytyy LV-asennusten eri alueilta mm. tavalliset ja vaativat saneerauskohteet, jäähdytys-putkistot, kaasuputkistot, alipaineputkistot, paineilma-putkistot sekä sairaalakaasujärjestelmät (tämän hetkisistäkin kohteista noin 95 % on saneerauksia).

Laatujärjestelmä

Pakilan Putki Oy:llä on laatujärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lisäksi kuulumme luottoluokitukseltamme parhaaseen AAA-Luottoluokkaan.

Nopea ja luotettava palvelu

Kaikki kodin putki- ja korjaustyöt hoituvat meiltä nopeasti ja luotettavasti mm. astiapesukoneen kytkennät, vesikalusteiden uusinnat, viemäreiden aukaisut ja kaikki vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän lämpöongelmat yms.

Panostamme hyvään laatuun, toimintavarmuuteen ja lyhyeen toimitusaikaan

Parhaan laadun takaamiseksi käytämme ainoastaan ensiluokkaisia tarvikkeita. Asentajat valitaan eri tehtäviin oman ammattitaitonsa ja erikoistumisensa perusteella. Lisäksi laadimme työmaakohtaisen laadunvarmistus-suunnitelman ja rakennuslupaa edellyttävissä kohteissa lisäksi työmaakohtaisen tarkastusasiakirjan.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy