Putkityöt ja -huollot

Saat luotettavaa ja monipuolista palvelua Pakilan Putkesta. Hoidamme putkityöt, putkihuollot ja pienet remontit mm. kuluttajille ja isännöitsijöille.

Putkihuollossa on tärkeää lyhyt toimitusaika, asiantunteva palvelu ja laadukkaiden tuotteiden käyttäminen. Myös asiakkaiden neuvonta on tärkeä osa palveluamme.

On tärkeä teettää putkityöt luotettavalla putkiliikkeellä, jolla on voimassa oleva RALA-pätevyys sekä AAA-luottoluokitus. Lisäksi urakoitsijalla tulee olla kohteen vaatimat erikoisluvat, kuten KVV-oikeudet, kaukolämpö-, kaasu- ja kylmälaiteoikeudet. Myös asentajien ammatillisella koulutuksella ja vuosien kokemuksella on suuri merkitys työn laadussa. Osaamistamme ovat kaikenlaiset putkityöt Helsinki, Espoo ja Vantaa alueella.

Työlle ja tarvikkeille annamme laatutakuun

Annamme aina työlle ja tarvikkeille laatutakuun. Takuulla ei olisi mitään virkaa, jos yrityksen taloudelliset asiat eivät olisi kunnossa.

Ykkösluokan tarvikkeet ja asentajat

Käytämme putkitöissä aina hyväksi havaitsemiamme ensiluokkaisia tarvikkeita sekä ammattikoulutuksen saaneita, kokeneita asentajia.

Pakilan Putki saneeraa ja rakentaa uudiskohteita

Olemme erikoistuneet niin vanhoihin saneerauskohteisiin kuin uudiskohteisiin. Saat kauttamme myös haastavat asennustyöt kuten tekniset konehallit.

Pakilan Putkelta putkityöt yli 60 vuoden kokemuksella

Suoritamme putkityöt yli 60 vuoden kokemuksella palvellen kaikenlaisia työtarpeitanne. Voimme taata kaikissa putkitöissä raudanlujan ammattitaidon ja ripeän sekä ystävällisen palvelun.

Korjauksiin edullinen rahoitus Pakilan Putkesta

Tarjoamme niin pienempiin kuin suurempiin putkitöihin edullisen rahoituksen. Urakkaluontoisissa töissä voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain niin kerromme toki lisää.

Hätätilanteissa Pakilan Putki auttaa päivystysluonteisesti

Saat meiltä hätätapauksessa työajan ulkopuolella myös päivystysluonteista apua, kun ongelmana ovat putkityöt Helsinki, Espoo tai Vantaa alueella.

Kysy Pakilan Putkesta kotitalousvähennystä

Putkityöt Helsingissä ja oikeastaan koko Suomessa kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta. Tämä kannattaa käyttää hyödyksi korjaustöitä tehdessä.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2022 Pakilan Putki Oy