Putkityöt ja huollot

Luotettavaa ja monipuolista palvelua Pakilan Putkesta. Hoidamme putkityöt, putkihuollot ja pienet remontit muun muassa kuluttajille ja isännöitsijöille.

Putkihuollossa tärkeätä on lyhyt toimitusaika, asiantunteva palvelu ja laadukkaiden tuotteiden käyttäminen. Myös asiakkaiden neuvonta on tärkeä osa palveluamme.

On tärkeä teettää putkityöt luotettavalla ammattilaisella, putkiliikkeellä, jolla on voimassa oleva RALA-pätevyys sekä AAA-luottoluokitus. Lisäksi urakoitsijalla tulee olla kohteen vaatimat erikoisluvat, kuten esim. KVV-oikeudet, kaukolämpö-, kaasu- ja kylmälaiteoikeudet. Myös asentajien ammatillisella koulutuksella ja vuosien kokemuksella on suuri merkitys työnlaatuun. Teemme kaikenlaiset putkityöt Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Työlle ja tarvikkeille annamme laatutakuun

Yritys antaa aina työlle ja tarvikkeille takuun, mutta takuulla ei ole mitään virkaa, jos ei yrityksen taloudelliset asiat ole kunnossa.

Ykkösluokan tarvikkeet ja asentajat

Putkitöissä käytämme aina hyväksi havaitsemiamme ensiluokkaisia tarvikkeita sekä ammattikoulutuksen saaneita, kokeneita asentajia.

Pakilan Putki saneeraa ja rakentaa uudiskohteita

Olemme erikoistuneet niin vanhoihin saneerauskohteisiin kuin uudiskohteisiin, saat kauttamme myös haastavat asennustyöt kuten tekniset konehallit jne.

Pakilan Putkella on yli 60 vuoden kokemus

Suoritamme putkityöt yli 60 vuoden kokemuksella palvellen kaikenlaisia työtarpeitanne, voimme taata kaikissa putkitöissä raudanlujan ammattitaidon ja ripeän sekä ystävällisen palvelun.

Korjauksiin edullinen rahoitus Pakilan Putkesta

Tarjoamme niin pienempiin kuin suurempiinkin putkitöihin edullisen rahoituksen. Urakkaluontoisissa töissä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain niin kerromme toki lisää.

Hätätilanteissa Pakilan Putki auttaa päivystysluonteisesti

Saat meiltä apua putkitöihin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, myös hätätilanteessa työajan ulkopuolella. Autamme teitä päivystysluontoisesti tällaisissa tapauksissa

Kysy Pakilan Putkesta kotitalousvähennystä

Putkityöt Helsingissä ja oikeastaan koko suomessa kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta ja tämä kannattaakin käyttää hyödyksi korjaustöitä tehdessä.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2022 Pakilan Putki Oy