Putkityöt ja putkihuollot

Hoidamme putkityöt, putkihuollot, putkisaneeraukset ja pienet remontit mm. isännöitsijöille ja yksityisille asiakkaille.

Putkihuollossa on tärkeää lyhyt toimitusaika, asiantunteva palvelu ja laadukkaiden tuotteiden käyttäminen. Myös asiakkaiden neuvonta on tärkeä osa palveluamme. Saat luotettavaa ja monipuolista palvelua Pakilan Putkesta.

On tärkeä teettää putkityöt luotettavalla putkiliikkeellä, jolla on voimassa oleva RALA-pätevyys sekä AAA-luottoluokitus. Lisäksi urakoitsijalla tulee olla kohteen vaatimat erikoisluvat, kuten KVV-oikeudet, kaukolämpö-, kaasu- ja kylmälaiteoikeudet. Myös asentajien ammatillisella koulutuksella ja vuosien kokemuksella on suuri merkitys työn laadussa. Osaamistamme ovat kaikenlaiset putkihuollot, putkisaneeraukset ja putkityöt Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla.

Työlle ja tarvikkeille annamme laatutakuun

Putkityöt ja tarvikkeet saavat meiltä aina laatutakuun. Takuulla ei olisi mitään virkaa, jos yrityksen taloudelliset asiat eivät olisi kunnossa.

Käytämme putkitöissä aina hyväksi havaitsemiamme ensiluokkaisia tarvikkeita sekä ammattikoulutuksen saaneita, kokeneita asentajia.

Pakilan Putki saneeraa ja rakentaa uudiskohteita

Olemme erikoistuneet niin vanhoihin saneerauskohteisiin kuin uudiskohteisiin. Saat kauttamme myös haastavat asennustyöt kuten tekniset konehallit.

Pakilan Putkelta putkityöt yli 60 vuoden kokemuksella

Suoritamme putkityöt ja putkihuollot yli 60 vuoden kokemuksella palvellen kaikenlaisia työtarpeitanne. Voimme taata kaikissa putkitöissä raudanlujan ammattitaidon ja ripeän sekä ystävällisen palvelun. Tilaa meiltä putkityöt Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla!

Pyydä tarjous

Korjauksiin edullinen rahoitus Pakilan Putkesta

Tarjoamme niin pienempiin kuin suurempiin putkitöihin edullisen rahoituksen. Urakkaluontoisissa töissä voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain niin kerromme toki lisää.

Hätätilanteissa Pakilan Putki auttaa päivystysluonteisesti

Saat meiltä hätätapauksessa työajan ulkopuolella myös päivystysluonteista apua, kun ongelmana ovat putkityöt Helsinki, Espoo tai Vantaa alueella.

Päivystävä putkimies 0400 803 492

Kysy Pakilan Putkesta kotitalousvähennystä

Putkityöt Helsingissä ja oikeastaan koko Suomessa kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta. Tämä kannattaa käyttää hyödyksi korjaustöitä tehdessä. Tarkista viimeisimmät ohjeet ja summat verottajan kotisivuilta vero.fi.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy