Viemärin uusinta

Suoritamme muun muassa öljyviemäreiden, rasvaviemäreiden, jätevesiviemäreiden, sadevesiviemäreiden, teollisuuden viemäreiden ja monien muiden haastavien kohteiden viemäröinnit.

Olemme myös toimineet LVI-asennustöiden parissa Helsingissä jo yli 60 vuotta. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Ota meihin yhteyttä kun on aika uusia viemärit tai sinulla on kysyttävää näihin asioihin liittyen.

Vanhat viemärit kannattaa uusia ajoissa kosteusvaurioiden varalta

  • Talon viemäreiden toiminta ja kunto on syytä tarkistaa jos on vähänkin syytä epäillä, että kaikki ei ole kunnossa tai viemärit ovat yli 25 vuotta vanhat.
  • Viemärin vuodot rakenteissa ovat monesti varsin salakavalia, vaikeasti havaittavissa sekä aiheuttavat monesti mittavat kosteuskorjaustyöt.
  • Jos talossasi on betoniviemäri tai muhvillinen valurautaviemäri, tulisi nämä korvata uusilla muovi- tai valurautaviemärillä.

Käytämme mm. Uponorin, Wavin ja Pipelifen muoviviemäreitä. Valurautaviemäreissä käytämme Saint Cobain ja Dyckert viemäreitä.

Viemärit tulee myös huoltaa

Viemäriputkistojen pitkän toiminnan kannalta yksi tärkeimmistä huoltotoimista on säännöllinen huuhtelu. Tämä olisi syytä tehdä varsinkin salaojaputkistoissa, sadevesiviemäreissä sekä vanhoissa valurautaviemäreissä noin 2 – 3 vuoden välein. Samassa yhteydessä on helppoa ja vaivatonta suorittaa kuvaustyöt, kun putkistot ovat puhtaat huuhtelujen jäljiltä. Tällöin ollaan jatkuvasti ajan tasalla siitä, missä kunnossa putket on.

Yksi merkittävimpiä LVI-asennusalan vesivahinkojen aiheuttajia Helsingissä ovat viemärivuodot. Ne kun sijaitsevat rakenteissa ja vuotavat yleensä hyvinkin vähän alkuvaiheessa. Vesi- ja lämpöjohtovuodot havaitaan yleensä nopeasti, jolloin vauriot eivät leviä niin laajalle alueelle kuin viemärivuodoissa. Ainoa tapa ehkäistä vahinkojen syntymistä on säännölliset kuvaustoimet, jolloin ollaan jatkuvasti perillä viemäriputkiston kunnosta.

Saat meidän kauttamme myös viemäreiden kuvaus- ja huuhtelutyöt. Näillä toimenpiteillä voidaan selkeästi todeta viemäreiden kunto ja mahdollinen uusinnan tarve. Kuvauksessa selvitetään muun muassa viemärin kaadot, viemärin sisäpinnan kunto, mahdolliset ulkoiset vauriotekijät, kuten puunjuuret, kivet, painumat jne. Toimitamme halutessanne myös raportin kuvauksesta ja videomateriaalin.

Saat kauttamme kaikenlaiset viemäreiden huolto-, korjaus- ja uusintatyöt. Tarvittaessa myös pienen kaivinkonekaluston, jolla voimme suorittaa kiinteistön omalla piha-alueella putkistojen esillekaivuut sekä pohja- ja täyttötyöt uusia putkistoja varten.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy