Pesukoneen asennus

Pakilan Putki panostaa kodinkoneiden asennuksien hyvään laatuun, toimintavarmuuteen ja lyhyeen toimitusaikaan. Vakuutusyhtiöt korvaavat vain sellaiset vahingot, joissa kytkennän on suorittanut asennusliike. Meiltä pesukoneen asennus luotettavasti ja nopeasti!

Saat kauttamme pesukoneiden kytkennät ripeällä toimituksella ja vankalla kokemuksella. Kytkemme useita pesukoneita viikoittain ja asennamme kaikkien valmistajien koneet vaivatta. Saatte käynnistänne laskun, joka toimii todisteena siitä, että voitte levollisin mielin käyttää konetta milloin vain. Mikäli taloyhtiönne vaatii todistuksen koneen kytkennästä, voitte myös esittää tämän heille.

Pesukone

Miksi kannattaa valita ammattilainen asennustyöhön?

Asentajillamme on aina mukana kytkentöihin tarvittavat tarvikkeet ja tarvittaessa toimitamme myös määräysten vaatiman vuotokaukalon koneen alle. Mikäli kyseessä on tila, jossa ei ole ollut ennen pesukonetta ja se on soveltuva koneasennukseen, asennamme tarvittaessa uudet vesi- ja viemärikytkentäpäät konetta varten. Tällainen katsotaan toki aina tapauskohtaisesti.

Pyykinpesukoneiden ja astianpesukoneiden kytkennät kuuluvat valtuutetun putkiasennusliikkeen tehtäväksi. Mikäli kone kytketään jonkun muun toimesta, on virheellisestä asennuksesta mahdollisesti aiheutuva vahinko kytkijän omalla vastuulla. Vakuutusyhtiöt korvaavat ainoastaan sellaiset vahingot, joissa kytkennän on suorittanut asianmukainen asennusliike.

Pesukoneiden kytkentään liittyy useampia määräyksiä, joita noudattamatta jättäminen voi rikkoa koneen hyvinkin nopeasti tai ainakin lyhentää sen elinkaarta merkittävästi. Nämä seikat tiedostamalla pystytään kytkentä tekemään oikein ja varmistamaan koneen toiminta mahdollisimman pitkään.

Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu PK-seutu. Tilaa meiltä astianpesukoneen asennus!

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy