Paritalon putkiremontti Helsingissä
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Paritalon putkiremontti – edulliset ja tehokkaat ratkaisut helsinkiläiseen kotiin

Paritalon putkiremontti on tärkeä toimenpide, jolla varmistatte kotinne vesihuollon toimivuuden ja turvallisuuden. Putkiremontin seurauksena asumismukavuus ja kiinteistönne arvo paranevat myös tulevaisuudessa.

Aloitamme putkiremontin yksilöllisellä tarvekartoituksella, jolloin arvioimme putkistonne kunnon ja päivitämme sen vastaamaan tämän päivän rakennusmääräyksiä ja asumistarpeitanne. Tähän voi kohteesta riippuen kuulua esimerkiksi putkiremontti uusilla putkilla, putkityöt pintatöinä tai käyttövesi- ja lämmitysputkien uusiminen.

Miksi valita Pakilan Putki putkiremontin tekijäksi Helsingissä? 

Kun paritalonne kaipaa putkiremonttia, ette halua jättää mitään sattuman varaan. Tiimimme koostuu alan kokeneimmista ammattilaisista, joiden asiantuntemus ja sitoutuminen ovat avainasemassa onnistuneissa putkiremonteissa. Paritalon putkiremontti Helsingissä on usein iso ja stressaava päätös, joten haluamme varmistaa, että prosessi on teille mahdollisimman sujuva ja ongelmaton.

Eroamme kilpailijoistamme merkittävästi seuraavin tavoin:

 • Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri teidän paritaloyhtiönne tarpeita. Putkiremontti ei aina ole suuritöinen vaan voidaan tehdä kevyempänä ja hyödyntää olemassa olevia rakenteita tai kalusteita.
 • Olemme rehellisiä hinnoittelussamme eikä piilokuluja tule.
 • Varmistamme, että työmaa on siisti ja turvallinen koko remontin ajan.
 • Tarjoamme kattavan jälkiseurannan ja varmistamme, että olette tyytyväisiä remontin jälkeenkin.

Ammattitaitoiset putkiasentajamme varmistavat, että kaikki työt tehdään huolellisesti ja normeja noudattaen. Emme tingi työn laadusta, joten käytämme vain parhaita materiaaleja ja testattuja työmenetelmiä, jotka takaavat pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.

Putkiremontin aloitus 

Kodin putkistot ovat investointeja, jotka edellyttävät tarkkuutta, ammattitaitoa ja luottamusta. Paritalossa putkiremontin teko vaatii tarkkaa yhteistyötä ja huolellista ennakointia. Otamme huomioon talonne ainutlaatuiset tarpeet ja varmistamme, että molempien asuntojen toiminnallisuus on turvattu remontin aikana.

Helsinkiläiset ovat luottaneet Pakilan Putken osaamiseen jo vuosikymmenten ajan. Olemme valmiita tekemään myös teidän kotienne putkiremontista sujuvan ja miellyttävän kokemuksen, joka tuo mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin. 

Lähtökohtien arviointi

Ennen kuin aloitamme putkiremontin paritalossa, arvioimme tarvittavalla laajuudella kiinteistön nykyiset putkistot ja niiden kunnon. Tämä voi sisältää esimerkiksi vesijohtojen, viemärien sekä lämmitysputkien tarkastelun. Arvioinnin pohjalta luomme selkeän kuvan tarvittavista toimenpiteistä.

 • putkiston Ikä: otetaan selvää putkien asennusvuodesta ja arvioidaan korjaustarve
 • materiaali: määritellään putkiston materiaalit, esimerkiksi kupari tai muovi
 • kuluneisuus: käymme läpi mahdollisia vuotoja ja korroosion merkkejä

Arvioinnin tulosten perusteella laadimme kustannusarvion ja ehdotamme mahdollisia parannuksia.

Aikataulutus

Laadimme putkiremontille realistisen aikataulun, jolla minimoidaan molempien osapuolten arkielämään kohdistuva häiriö. Sovitaan

 • aloituspäivämäärä: sopimus molemmille osapuolille sopivasta aloituspäivästä
 • kesto: arvio remontin kestosta, mukaan lukien mahdolliset viivästykset
 • valmistumispäivämäärä: tavoitepäivämäärä putkiremontin valmistumiselle

Huomioimme tarjouksessa tarvittavat tekniset vaatimukset ja määrittelemme työvaiheet. On tärkeää, että tarjous aikatauluineen on molempien asuntojen asukkaiden hyväksymiä ja että niitä noudatetaan tarkasti. Informoimme molempia osapuolia säännöllisesti työn edistymisestä ja kaikki muutokset aikatauluun tai suunnitelmiin käsitellään yhdessä. Näin varmistamme putkiremontin sujuvan etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen paritaloonne.

Tyytyväisten asiakkaiden kokemukset kertovat palvelumme laadusta 

Pakilan Putken palvelut ovat saaneet kiitosta asiakkailta ympäri Helsinkiä. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille yhtä tärkeä kuin tekninen osaaminen. Asiakkaidemme suosittelema palvelu sisältää: 

 • ennakoivan ja asiakaslähtöisen kommunikoinnin 
 • kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut putkistoihinne 
 • loppusiivouksen työmaalta projektin päätteeksi – jätämme kotinne siistiin kuntoon 

Ottakaa paritalossa rohkeasti askel kohti huoletonta putkiremonttia! Olemme Pakilan Putkessa palveluksessanne ja valmiina tarjoamaan rautaista putkiremonttiosaamista Helsingin alueella. Valitse asiantunteva ja luotettava tekijä, joka ymmärtää helsinkiläisen paritaloyhtiön erityistarpeet.

Älä odota putkiongelmien pahenemista, ota yhteyttä jo tänään! Kutsu Pakilan Putki kartoittamaan putkiremonttinne tarve ja pyydä tarjous. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella parhaiten juuri teidän paritaloanne.

Usein Kysytyt Kysymykset 

Kustannukset lasketaan useiden tekijöiden perusteella, kuten putkiston ikä ja kunto, remontin laajuus, käytetyt materiaalit, muutostöiden tarve sekä asennuksen vaativuus. Paritalon putkiremontin kustannukset voivat vaihdella suuresti, yleensä muutamasta tuhannesta eurosta jopa yli kymmeneen tuhanteen euroon per asunto.

Pyydä tarjous

Yleensä mitä vanhempi putkisto on, sitä perusteellisempi remontti voi olla tarpeen, mikä lisää kustannuksia. Vanhemmissa paritaloissa saattaa esiintyä myös asbestia tai muita terveydelle haitallisia aineita, joiden poistaminen voi vaatia erikoistoimenpiteitä.

Kunnollisesti suoritettu putkiremontti voi nostaa paritalon markkina-arvoa merkittävästi, koska se vähentää tulevan ostajan riskiä joutua tekemään kallis remontti lähitulevaisuudessa. Toisaalta, jos remontti on tehty puutteellisesti, se voi vaikuttaa negatiivisesti asunnon arvoon.

Pyrimme minimoimaan häiriöt teidän päivittäisessä elämässänne suunnittelemalla työt niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa. Saattaa olla aikoja, jolloin vesi on poikki lyhyitä aikoja tai pääsy tiettyihin tiloihin on rajoitettu turvallisuussyistä. Kommunikoimme avoimesti ja ennakoivasti kaikki lähestyvät katkokset sekä muut mahdolliset vaikutukset, jotta voitte suunnitella päivittäisiä toimianne.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy