Tilaa putkimies Espoo, Vantaa, Helsinki

Pakilan Putki – nopeaa ja laadukasta palvelua

Putkimiehemme osaavat diagnosoida ja korjata monenlaisia putkiongelmia tehokkaasti. Kerromme etukäteen kustannuksista ilman yllättäviä lisäkuluja loppulaskussa. Ammattilaisemme ovat ystävällisiä ja siistejä putkimiehiä, joiden työlle uskallamme luvata takuun. Kysy rohkeasti kun haluat lisätietoja kohteesi ongelmasta tai sen korjaamisesta.

Putkimies pääkaupunkiseudulla nopeasti 24/7 arkena sekä pyhänä 

Onko viemäri tukossa? Vai vuotaako keittiön hana? Ja etsit luotettavaa putkimiestä? 

Ei hätää, sillä meiltä Pakilan Putkesta saat ammattitaitoisen putkimiehen Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla nopeasti apuun, kun se on tarpeen. Toteutamme putkityöt vuosikymmenten kokemuksella kaikenlaisissa kohteissa aina omakotitaloista taloyhtiöihin sekä toimi- ja tuotantotiloihin.

Meiltä saat myös kaikki alan tarvikkeet kuten lämpöpatterit, viemärit ja hanat. Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella sekä ammattitaidolla. Putkimiehemme ovat koulutettuja ja päteviä tekemään haastavatkin putkityöt. Siivoamme jälkemme kunnioittaen kotisi tai työpaikkasi viihtyisyyttä.

Tilaa putkimies Vantaalle, Espooseen tai Helsinkiin

Lähetä sähköpostia pakilanputki@pakilanputki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella »

Putkimies Espoo, Vantaa & Helsinki 24h PÄIVYSTYS

Me Pakilan Putkessa päivystämme kellon ympäri 24/7 hätätapauksia varten, myös työajan ulkopuolella. Kun vesivahinko tai putkirikko sattuu ja tarvitset tehokasta apua putkitöihin Espoon, Vantaan ja Helsingin alueilla, soita apuun päivystävä putkimies! Ratkaisemme ongelmat mahdollisimman hyvin ja ripeästi.

Putkimies Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä palvelee:

  • pyykin- ja astianpesukoneen kytkennät
  • vesikalusteiden uusinnat
  • viemäreiden avaukset
  • vesihanojen korjaukset
  • keittiöaltaat ja hanat
  • patteriventtiilien vaihdot
  • kaikki vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän lämpöongelmat

Lisäksi teemme mm. putkiremontit, linjasaneeraukset, LVI-urakoinnit, LVI-huolto- ja -korjaustyöt, kaukolämpöasennukset, kaasuputkistojen sekä ilmalämpöpumppujen asennukset Espoossa, Vantaalla sekä Helsingissä.

Meiltä myös kaikki putkitarvikkeet ja -osat

Asiantuntevan ja joustavan palvelun sekä ammattitaitoisten putkiasentajien lisäksi saat meiltä myös kaikki alan tarvikkeet. Kaikki meiltä hankitut LVI-tarvikkeet ovat käytännössä hyviksi ja toimiviksi todettuja laadukkaita tuotteita.

Meiltä saat putkimiehen Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä nopeasti apuun, sillä palvelemme 10 huoltoauton voimin tehden huoltotöitä ja pieniä putkitöitä. Parasta palvelua tarjoavat noin 10 putkiasentajaamme, jotka hoitavat niin isot kuin pienemmätkin urakat varmasti. Palvelemme LVI-asioissa niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin taloyhtiöitä.

Tilaa putkimies Vantaa, Espoo ja Helsinki alueilla

Ammattitaitoinen ja avulias asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi huomioiden kohteesi ongelmat ja huolenaiheet. Tavoitteenamme on aina joustava palvelu ja kustannustehokas työ.

Kun tarvitset ammattitaitoisen putkimiehen palveluja Espoon, Vantaan tai Helsingin alueilla, soita meille Pakilan Putkeen. Palvelemme sinua ripeästi, luotettavalla ammattitaidolla sekä pitkällä kokemuksella.

Tilaa putkimies nyt!

Meiltä myös Putkiremontit | Putkityöt ja putkihuollot | Linjasaneeraukset

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy