Vesijohtojen uusiminen
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vesijohtojen uusiminen – turvaa terveytesi ja säästä tulevaisuudessa

Vesiputkien eli vesijohtojen uusiminen on välttämätöntä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla vanhemmissa kiinteistöissä, joissa putkistot ovat kuluneita tai jopa vaurioituneita. Vesijohtoputkien uusinta ennaltaehkäisee vesivahinkoja, parantaa veden laatua ja lisää asumismukavuutta. Perinteisen putkiremontin sijaan vesijohtoputket voidaan kohteesta riippuen uusia myös pinta-asennuksena.

Ajan myötä vesijohtoputkien materiaalit voivat haurastua ja aiheuttaa vuotoja, mikä tekee uusimisesta kriittisen toimenpiteen. Vanhojen johtojen vaihto uusiin minimoi myös terveysriskejä. Yrityksemme on yli 70 vuoden kokemus ja ammattitaito vesijohtojen uusimisesta. Tarjoamme luotettavia putkiremontteja taloyhtiöihin, rivitaloihin, paritaloihin ja omakotitaloihin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. 

Mitä hyötyjä vesijohtojen uusiminen tuo? 

Vanhentuneet vesijohdot voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten vesivuotoja, jotka saattavat johtaa suuriin vaurioihin ja kalliisiin korjauksiin. Lisäksi vanhat johdot voivat myös saastuttaa juomaveden ja aiheuttaa terveysriskejä.

Vesiputkien eli vesijohtojen uusiminen on tehokas tapa parantaa kiinteistöjen turvallisuutta ja veden laatua. Uusimalla vesijohdot ehkäiset mahdollisia tulevia ongelmia ja pidennät kiinteistön käyttöikää. Lisäksi modernit vesijohdot on suunniteltu kestämään nykyajan vaatimukset, mikä takaa niille pitkän käyttöiän.

Kun vesijohdot uusitaan, vähenee veden kulutus vuotojen minimoitumisen myötä. Tämä säästää sekä vettä että rahaa. Uudet putket ovat myös energia- ja kustannustehokkaampia, mikä vähentää kiinteistön ylläpitokustannuksia pitkällä aikavälillä. Lisäksi vesiputkien uusiminen lisää kiinteistön arvoa ja parantaa sen markkina-asemaa, mikä on tärkeää erityisesti silloin, jos kiinteistön myynti on suunnitelmissa. Turvallinen ja moderni vesijohtojärjestelmä on merkittävä myyntivaltti potentiaalisille ostajille tai vuokralaisille.

Vesijohtojen uusiminen pinta-asennuksena vai perinteinen putkiremontti?

Useissa kohteissa voimme perinteisen putkiremontin sijaan toteuttaa kevyemmän vesijohtojen uusimisen pinta-asennuksena. Se tarkoittaa, että asennamme uudet vesijohdot näkyville rakenteiden pinnalle, esimerkiksi seinien ja kattojen päälle. Tässä menetelmässä korvaamme vanhat vesijohdot uusilla, joko osittain tai kokonaan riippuen tilanteesta.

Pinta-asennus eroaa perinteisestä putkiremontista monellakin tavalla. Pinta-asennuksessa johtojen eli putkien asentaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin perinteisessä putkiremontissa eli suuria purkutöitä ei tarvita. Uusiminen kestää yleensä vain 2-4 päivää. Pinta-asennuksessa vesikatko kestää vain muutaman tunnin ja talossa voi asua koko remontin ajan. Kustannukset ovat usein huomattavasti alhaisemmat, koska työ on nopeampaa ja vähemmän työlästä.

Perinteisessä putkiremontissa viemäriputket kaivetaan esiin ja vaihdetaan kokonaisuudessaan. Tämä vaatii rakenteiden purkamista, joka osaltaan tekee perinteisestä putkiremontista usein arvokkaamman ja aikaa vievän vaihtoehdon verrattuna pinta-asennukseen. Perinteisessä putkiremontissa asukkaiden on usein muutettava väliaikaisesti pois remontin ajaksi.

Näin vesijohtojen uusiminen etenee

Kun olemme yhdessä käyneet läpi remontin yksityiskohdat, teemme kirjallisen sopimuksen. Siinä sovitaan remontin tarkka sisältö, kustannukset ja aikataulu.

Ennen varsinaisen remontin aloittamista, suoritamme tarvittavat valmistelutyöt ja asetamme suojaukset. Tarkoituksenamme on varmistaa, että kaikkia työvaiheita varten on optimaaliset olosuhteet.

Ensin asennamme ja koepaineistamme uudet putket. Seuraavaksi irrotamme vesikalusteet vanhoista putkista ja kytkemme ne uusiin. Tämän jälkeen eristämme uudet putket ja puramme vanhat putket pois näkyviltä osin. Asennamme uudet putket pintavedolla, teemme tarvittavat läpiviennit ja liitännät sekä kiinnitykset seiniin tai kattoon. Käytämme Pakilan Putkessa vain korkeimman laatuluokan materiaaleja, jotka varmistavat putkistonne pitkän iän ja luotettavuuden. Tarkistamme huolella jokaisen liitoksen, kaaren ja putken, jotta lopputulos ylittää sekä nykyiset määräykset että odotuksenne.

Kun putki- ja kalusteasennukset ovat valmiit, siivoamme työmme jäljet. Kaiken kruunaa kattava läpikäynti ja tarkastus, jotta voimme taata työmme laadun.

Helsinkiläiset ovat luottaneet Pakilan Putken osaamiseen jo vuosikymmenten ajan. Olemme valmiita tekemään myös teidän kotienne putkiremontista sujuvan ja miellyttävän kokemuksen, joka tuo mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin. 

Pinta-asennuksen hyödyt asukkaille

Pinta-asennuksen hyödyt asukkaalle ovat moninaiset. Koska rakenteita ei tarvitse rikkoa, remontti on nopeampi, huomattavasti edullisempi ja aiheuttaa vähemmän häiriötä asukkaille. Vanhat vesijohdot jätetään paikoilleen soveltuvin osin ja uudet vesijohdot asennetaan rakenteiden päälle. On mahdollista, ettei asukkaiden tarvitsee poistua asunnosta remontin ajaksi. Tämä on suuri etu, erityisesti pitkäkestoisissa remonteissa. Koska uudet johdot asennetaan pinnalle, ovat ne helpommin saavutettavissa tulevia huolto- tai korjaustöitä varten. Tämä voi pidentää putkiston käyttöikää, koska mahdolliset ongelmat voidaan havaita ja korjata ajoissa.

Pinta-asennus ei yleensä vaikuta putkien kestävyyteen, sillä vesijohtojen kestävyys riippuu enemmän käytetystä materiaalista, asennustavasta ja käyttöolosuhteista. Etenkin käyttövesiputkien käyttöikä vaihtelee suuresti riippuen materiaalista. Säännöllinen huolto ja tarkastukset voivat merkittävästi pidentää putkiston käyttöikää.

On tärkeää huomata, että virheellinen asennus voi johtaa vuotoihin ja ennenaikaiseen kulumiseen. Siksi suosittelemme, että putkiremontin suorittaa ammattilainen, joka tuntee eri putkimateriaalien ominaisuudet ja asennustekniikat.

Pakilan Putkella on 70 vuoden kokemus putkitöistä

Yrityksellämme on 70 vuoden kokemuksella putkistojen ja vesijohtojen uusimisesta. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja uusinta teknologiaa, jotta lopputulos palvelee asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, joka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kokemuksemme ansiosta pystymme kohtaamaan kaikenlaiset haasteet ja löytämään parhaat ratkaisut kullekin projektille. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Ota nyt yhteyttä ja pyydä tarjous

Älä odota vesivahinkoa tai muita putkiston ongelmia! Kun haluat varmistaa kiinteistösi tai asuntosi turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisen tehokkuuden, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua tekemään kodistasi tai yrityksestäsi turvallisemman ja viihtyisämmän. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vesijohtojen uusimisesta, niin suunnitellaan yhdessä, kuinka voimme parantaa kiinteistösi vesijohtojärjestelmiä.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy