Hanan asennus

Pakilan Putki panostaa hanojen hyvään laatuun, toimintavarmuuteen ja ensiluokkaiseen asennukseen.

Meiltä löytyy muun muassa Oraksen hanoja hyvin omasta varastosta, mutta saamme vuorokauden sisällä toimitettua asiakkaillemme myös sellaiset mallit, joita ei suoraan varastosta löydy. Suosittelemme tutustumaan heidän kotisivuillaan erilaisiin hanavaihtoehtoihin, joita on erittäin runsaasti ja jokaiseen makuun.

Oras hanan asennuksessa tulee ottaa huomioon laitteen tekniset ominaisuudet, jotta asennuksesta tulee siisti ja toimiva. Saat siihen meiltä osaavan putkimiehen Helsingistä ja neuvomme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää hanoista ja niihin liittyvistä vaatimuksista.

Neuvomme, myymme ja asennamme Suomessa tyyppihyväksytyt hanat

Hana eli ammattinimikkeellä sekoittaja on yksi kodin jokapäiväisistä varusteista. Hanaa valittaessa tulee kiinnittää huomiota ulkonäön lisäksi hanan toimivuuteen ja hyväksyntämerkintöihin. Mikäli hankit hanan itse, niin muistathan varmistua siitä, että se omaa tyyppihyväksynnän Suomen markkinoille. Yleisimpiä valmistajia, joita Suomen markkinoilla käytetään, ovat muun muassa Oras, Damixa, Hansgrohe, Mora, Svedbergs ja Gustavsberg. Pakilan Putken ammattilaiset Helsingissä ovat erikoistuneet näiden valmistajien hanojen asennuksiin.

Kysy lisää hanan asennuksesta

Tänä päivänä kunnallistekniikkaan asennettaessa tulee hanan täyttää useita eri kriteerejä (hyväksyntöjä) ennen kuin ammattiliike saa asentaa hanan putkistoon. Näitä ovat mm. ääniluokitus (1.lk) ja tyyppihyväksyntätodistus tai vastaava, josta käy ilmi että hana soveltuu suomalaisen vesijohtoverkoston käyttöolosuhteisiin ja paineisiin.

Kun suunnittelussa on suihkuhanan asennus, allashanan asennus tai keittiön hanan asennus, meidän putkiliikkeemme tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa palvelua. Tunnemme hana- ja suihkujärjestelmät kuin omat taskumme ja olemme valmiita toimittamaan sinulle ensiluokkaisen palvelun.

Vesihanan asennus voi kuulostaa yksinkertaiselta prosessilta, mutta laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Asennamme hanat keittiösi, kylpyhuoneesi, kodinhoitohuoneesi tai vaikka ulkotiloihin.

Lisäksi tarjoamme palveluamme, kun haluat vaihtaa vanhan hanasi uuteen. Olipa kyseessä keittiön hanan vaihto tai suihkuhanan vaihto, putkiliikkeemme kokeneet asiantuntijat hoitavat työn ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Oras hanojen asennus

Oras hanan asennus on selkeä prosessi, joka tuo uutta ilmettä ja toimivuutta keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Meidän putkimiehet tekevät asennustyön puolestasi taaten nopean ja laadukkaan lopputuloksen. Myös huolto ja korjaus onnistuvat nopeasti, edullisesti ja tehokkaasti.

Kun päätät liittää uuden hanan vesi-järjestelmääsi, putkimiehemme varmistavat, että asennus tapahtuu sujuvasti ja turvallisesti. Oras hanat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään ja kestävyydestään, mikä tekee hanan liittämisestä entistäkin vaivattomampaa.

Jos keittiösi tai kylpyhuoneesi kaipaa uudistusta, hanan vaihto on loistava vaihtoehto. Putkimiehemme auttavat sinua valitsemaan Oras-hanavalikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin ja tekevät asennuksen ammattitaidolla.

Sekoittajan asennus on tärkeä osa hanan vaihtoprosessia ja me teemme sen helpoksi. Oras valikoiman laajasta sekoittajatarjonnasta löydät toimivuutta parantavia ratkaisuja, joiden asentamiseen meillä on kokemusta ja osaamista.

Kun valitset putkiliikkeemme hana-asennuksiin ja -vaihtoihin, saat rauhan mielesi ja voit luottaa siihen, että hanasi toimivat luotettavasti ja saavat uuden ilmeen. Tavoitteenamme on tarjota palvelua, joka tekee elämästäsi mukavampaa ja kotisi toimivammaksi.

Pyydä tarjous hanan asennuksesta

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy