Hanan asennus

Pakilan Putki panostaa hanojen hyvään laatuun, toimintavarmuuteen ja ensiluokkaiseen asennukseen.

Meiltä löytyy muun muassa Oraksen hanoja hyvin omasta varastosta, mutta saamme vuorokauden sisällä toimitettua asiakkaillemme myös sellaiset mallit, joita ei suoraan varastosta löydy. Suosittelemme käydä tutustumaan heidän kotisivuillaan erilaisiin hanavaihtoehtoihin, näitä kun on erittäin runsaasti ja jokaiseen makuun.

Jokaista hanaa asentaessa tulee ottaa huomioon tekniset ominaisuudet, jotta asennuksesta tulee siisti ja toimiva, tähän saat meiltä osaavan putkimiehen Helsingistä ja neuvommekin teitä mielellämme, mikäli teillä on kysyttävää hanoista ja niihin liittyvistä vaatimuksista.

Mikäli hankit hanan itse niin muistathan varmistua siitä, että se omaa tyyppihyväksynnän Suomen markkinoille, yleisimpiä valmistajia, joita Suomen markkinoilla käytetään ovat muun muassa Oras, Damixa, Hansgrohe, Mora, Svedbergs, Gustavsberg, jne. Myös omat putkimiehemme Helsingissä ovat erikoistuneet näiden valmistajien hanojen asennuksiin.

Neuvomme, myymme ja asennamme Suomessa tyyppihyväksytyt hanat

Hana eli ammattinimikkeellä sekoittaja on yksi kodin jokapäiväisistä varusteista. Hanaa valittaessa tulee kiinnittää huomiota ulkonäön lisäksi hanan toimivuuteen ja hyväksyntöihin.

Tänä päivänä kunnallistekniikkaan asennettaessa tulee hanan täyttää useita eri kriteerejä (hyväksyntöjä) ennen kuin ammattiliike saa asentaa hanan putkistoon. Näitä ovat mm. ääniluokitus (1.lk) ja tyyppihyväksyntätodistus tai vastaava, josta käy ilmi että hana soveltuu meidän vesijohtoverkoston käyttöolosuhteisiin ja paineisiin.

Lisäksi hanan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota hanan valmistajaan, kuinka laaja varaosa- ja huolto-organisaatio on. Esim. Oraksella on erittäin laaja varaosien ja huollon jälleenmyyjäverkosto ja näin ollen Oraksen hanat pystytään huoltamaan ja korjaamaan nopeasti, edullisesti ja tehokkaasti.

Hyvin varustetuista putkiliikkeistä löytyy valtaosaan Oraksen hanoihin varaosat heti hyllystä. Suurella osalla hanavalmistajista ei tällaista varaosaverkostoa ole, jolloin pahimmassa tapauksessa hana joudutaan uusimaan joka kerta pienenkin osan hajoamisen seurauksena.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2023 Pakilan Putki Oy