Rivitalon putkiremontti Helsingissä
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Rivitalon putkiremontti Helsinki – perinteisellä ja kestävällä tavalla

Etsittekö luotettavaa tekijää rivitalon putkiremonttiin Helsingissä? 70 vuoden kokemuksella tiedämme, kuinka tärkeää on tarjota asukkaille sujuva ja huoleton putkiremontti rivitalossa. Huippuammattilaistemme ansiosta kiinteistönne putkiston uudistaminen tapahtuu turvallisesti, ripeästi ja huolellisesti. 

Miksi valita rivitalon putkiremontti Pakilan Putkelta? 

Päätös putkiremontista on suuri ja haluatte varmistua, että valittu urakoitsija ymmärtää teidän tarpeet ja toiveet. Nämä ovat syitä, miksi Pakilan Putki on paras valinta: 

Avoin ja rehellinen hinnoittelu 

Kun suunnittelette putkiremonttia rivitalossa, ovat taloudelliset tekijät tärkeässä roolissa. Läpinäkyvä hinnoittelu merkitsee meille rehellisyyttä ja kunnioitusta asiakkaitamme kohtaan. Siksi tarjoamme: 

 • tarkan arvion remonttikustannuksista – ei ikäviä yllätyksiä 
 • kilpailukykyiset hinnat, jotka vastaavat saamaanne huippulaatua – saatte parhaan vastineen rahoillenne 

Rivitalon putkiremontin hinta riippuu monesta asiasta kuten samalla kertaa tehtävistä oheistöistä. Usein itse putkien uusinta ei ole kallista, mutta oheistyönä tehtävät rakennustekniset työt voivat olla jopa kolminkertaiset varsinaiseen putkien uusintaan verrattuna. Kun pyydät meiltä tarjouksen, kerromme tarkasti, mihin hinta perustuu. Remontista riippuen, voimme esimerkiksi säästää vanhat vesikalusteet ja uusia vain putkiston.

Nopeus ja järjestelmällisyys 

Sujuva isomman tai pienen taloyhtiön putkiremontti on meille sydämen asia. Kokemuksesta tiedämme, kuinka minimoida asukkaiden arkihäiriöt kiireisenkin työmaan keskellä. Tästä syystä olemme ottaneet käyttöön toimintatapoja, jotka takaavat: 

 • nopean mutta huolellisen työprosessin – paluu arkeen tapahtuu ripeämmin 
 • selkeän tiedotuksen – tiedätte tarkalleen, mitä kotinne seinien sisällä tapahtuu 
 • joustavuuden asukkaiden tarpeisiin – arvostamme asukkaiden omaa aikataulua ja yksityisyyttä 

Ammattitaito, kokemus, ja yksilöllinen palvelu 

70 vuotta alalla on kasvattanut meidät todellisiksi asiantuntijoiksi. Jokainen projekti on meille yhtä tärkeä, ja palvelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti. 

Toimintamme sydämessä on

 • monipuoliseen kokemukseen perustuva asiantuntemus – tunnemme putkistot läpikotaisin 
 • henkilökohtainen ja omistautunut lähestymistapa kuhunkin tapaukseen – jokainen koti on ainutlaatuinen 
 • modernit työmenetelmät yhdistettynä perinteisen käsityötaitoon – paras mahdollinen lopputulos 

Näin rivitalon putkiremontti etenee 

Rivitalon putkiremontti on merkittävä investointi kotienne tulevaisuuteen. Jotta voitte lähestyä projektia luottavaisin mielin, on tärkeää ymmärtää työn vaiheet ja mitä kullakin askeleella tehdään. Pakilan Putki keskittyy perinteisiin sekä kestäviin putkenvaihto- ja saneeraustekniikoihin. Tarvittaessa voimme käyttää saneerauksessa ns. sukitusmenetelmää. Siinä vanhat viemäriputket kunnostetaan asentamalla niihin uusi sisäputki ilman, että putkia tarvitsee kaivaa esiin tai purkaa rakenteita.

Projekti alkaa ilmaisella kartoituskäynnillä, jossa asiantuntijamme arvioivat putkistonne tilan ja remontin kohteen. Kartoituksen perusteella laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman, jonka esittelemme teille ennen varsinaisen työn aloittamista. Saatte selkeän, kirjallisen tarjouksen, joka myös pitää.

Kun olemme yhdessä käyneet läpi remontin yksityiskohdat, teemme kirjallisen sopimuksen. Siinä sovitaan remontin tarkka sisältö, kustannukset ja aikataulu.

Ennen varsinaisen remontin aloittamista suoritamme tarvittavat valmistelutyöt. Ne saattavat sisältää käyttövesi- ja viemäriputkien tyhjentämisen, suojausten asettamisen ja tarvittaessa purkutöitä. Tarkoituksenamme on varmistaa, että kaikkia työvaiheita varten on optimaaliset olosuhteet.

Tässä vaiheessa poistamme vanhat putket ja asennamme uudet mikäli tarve vaatii. Käytämme Pakilan Putkessa vain korkeimman laatuluokan materiaaleja, jotka varmistavat putkistonne pitkän iän ja luotettavuuden. Tarkistamme huolella jokaisen liitoksen, kaaren ja putken, jotta lopputulos ylittää sekä nykyiset määräykset että odotuksenne. Tietyissä tilanteissa remontti voidaan tehdä myös nykyiset kalusteet säilyttäen.

Kun putki- ja kalusteasennukset ovat valmiit, aloitamme viimeistelytyöt. Ne kattavat muun muassa seinien ja lattioiden palauttamisen alkuperäistä vastaavaan (tai parempaan) kuntoon. Kaiken kruunaa kattava läpikäynti ja tarkastus, jotta voimme taata työmme laadun.

Työ ei ole valmis ennen kuin olemme siivonneet jälkemme. Tämän jälkeen kutsumme teidät tarkastamaan työmme ja varmistamaan, että olette täysin tyytyväisiä lopputulokseen. Hyväksyntänne jälkeen luovutamme tilat takaisin teidän käyttöönne.

Helsinkiläiset ovat luottaneet Pakilan Putken osaamiseen jo vuosikymmenten ajan. Olemme valmiita tekemään myös teidän kotienne putkiremontista sujuvan ja miellyttävän kokemuksen, joka tuo mielenrauhaa vuosiksi eteenpäin. 

Tyytyväisten asiakkaiden kokemukset kertovat palvelumme laadusta 

Pakilan Putken palvelut ovat saaneet kiitosta asiakkailta ympäri Helsinkiä. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille yhtä tärkeä kuin tekninen osaaminen. Asiakkaidemme suosittelema palvelu sisältää: 

 • ennakoivan ja asiakaslähtöisen kommunikoinnin 
 • kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut putkistoihinne 
 • loppusiivouksen työmaalta projektin päätteeksi – jätämme kotinne siistiin kuntoon 

Ottakaa rivitalossa rohkeasti askel kohti huoletonta putkiremonttia! Olemme Pakilan Putkessa palveluksessanne ja valmiina tarjoamaan rautaista putkiremonttiosaamista Helsingin alueella. Saatatte yllättyä, kuinka helppoa ja mukavaa putkiremontti taloyhtiössä voi olla, kun se tehdään oikein – tehokkaasti, taloudellisesti ja korkealla ammattitaidolla. 

Älä odota putkiongelmien pahenemista, ota yhteyttä jo tänään! Kutsu Pakilan Putki kartoittamaan putkiremonttinne tarve ja pyydä ilmainen tarjous. Turvaa kotienne tulevaisuus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Usein kysytyt kysymykset 

Tämä riippuu monista tekijöistä, kuten rakennuksen iästä, putkiston laajuudesta ja remontin monimutkaisuudesta. Tavallisesti putkiremontti rivitalossa voidaan toteuttaa muutamassa viikossa, mutta annamme mielellämme tarkan arvion ilmaisen kartoitusvaiheen jälkeen.

Useimmiten asuminen remontin aikana on mahdollista, mutta se voi vaatia joustoa ja mukautumista sekä asukkailta että urakoitsijalta. Me Pakilan Putkessa pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun, jotta asuminen olisi mahdollisimman mukavaa remontin läpi.

Kun olemme sopineet yhteistyöstä, laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman ja aikataulun. Autamme teitä kaikessa valmistautumisessa ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy