Lämminvesivaraajat

Pakilan Putki huoltaa ja korjaa lämminvesivaraajat sekä uusii venttiilit. Myymme ja asennamme myös uudet Haato-, Nibe- ja Jäspi-varaajat.

Saat meiltä kaikki lämminvesivaraajien uusinnat avaimet käteen periaatteella. Työ suoritetaan yleensä yhden arkipäivän puitteissa yhteistyössä sähköasentajan kanssa. Lämpimän veden katkos kestää noin päivän verran.

Lämminvesivaraaja valmistaa kotitaloudessa käytettävän lämpimän käyttöveden. Lämminvesivaraajan vikaantuessa lämpimän käyttöveden lämpötila putoaa, heittelehtii tai lämmin vesi muuttuu kylmäksi vedeksi.

Vanhemmissa lämminvesivaraajissa tapahtuu usein puhki ruostuminen, joka voi pahimmillaan aiheuttaa mittavan vesivahingon. Tästä syystä 15 – 20 vuotta vanha lämminvesivaraaja kannattaisikin vaihtaa, vaikkei siinä nyt olisikaan vikaan.

Lämminvesivaraajia monen kokoisia ja erilaisiin asennuspaikkoihin sopivia:

  • vaakamallisia saunalauteiden alle tarkoitettuja
  • pystymallisia sylinterin muotoisia teknisiin tiloihin tarkoitettuja
  • jääkaapin näköisiä pystymalleja, jotka on tarkoitettu esim. kylpyhuoneeseen
Lämminvesivaraaja

Myymme ja asennamme Haato-, Nibe- ja Jäspi-merkkisiä lämminvesivaraajia. Suoritamme lämminvesivaraajiin myös huolto- ja korjaustöitä kuten sekoitusventtiilien uusinnat, varoventtiilien uusinnat, jne.

Lämminvesivaraajaa vaihtaessamme viemme aina vanhan varaajan pois niin halutessanne, lisäksi meidän kautta saa myös sähköasentajan tekemään lämminvesi-varaajan sähkötyöt halutessanne.

Jos epäilette lämminvesivaraajassanne jonkinlaista vikaa tai teillä on kysyttävää siihen liittyen, ottakaa meihin yhteyttä, niin kartoitetaan huolto- ja korjaustarpeenne. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu PK-seutu.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy