Kaukolämpöasennukset

Pakilan Putki panostaa kaukolämpökeskusten hyvään laatuun, toimitusvarmuuteen ja lyhyeen toimitusaikaan.

Tarjoamme keskusten vaihdot aina avaimet käteen periaatteella ja taatulla laadulla. Käytämme vain laadukkaita kotimaisten keskusvalmistajien laitteita, asianmukaisia työtarvikkeita sekä ammattitaitoisia asentajia. Tarjoukseemme sisältyy aina uusi keskus asennettuna tarvikkeineen, kommunikointi ja ilmoitukset tilaajan suuntaan, paperityöt viranomaisille (energialaitos), viranomaistarkastukset, käyttöopastus, vanhojen laitteiden poisvienti.

Mikäli teillä herää kysyttävää kaukolämpökeskuksenne huoltoon, korjaukseen tai vaihtoon liittyen niin olemme palveluksessanne.

Kaukolämpökeskusten vaihdot taatulla laadulla avaimet käteen periaatteella

Kaukolämpölaitteiston oikea toiminta on todella tärkeää kiinteistön vesi- ja lämpötarpeiden saavuttamiseksi kaikissa olosuhteissa. Oikein mitoitettu keskus säätölaitteineen ja varusteineen mahdollistaa tämän pitkäksi aikaa.

Olemme energialaitoksen hyväksymä valtuutettu kaukolämpölaitteiden vaihto-, asennus- ja huoltoliike. Omaamme A-luokan kaukolämpöoikeudet ja vaihdamme sekä huollamme vuositasolla kymmenittäin keskuksia laitteineen.

Energialaitoksen määrittämä kaukolämpölaitteiden elinkaari on noin 20 – 25 vuotta. Tämän iän saavuttaessaan niitä ei enää kannattaisi lähteä huoltamaan erinäisten komponenttien osalta, vaan vaihtaa koko keskus. Usein jopa muutamien komponenttien vaihto tulee kalliimmaksi kuin uusi keskus itsessään.

Vanhojen keskuksien ja laitteiden energiatalous on aivan toista luokkaa kuin tämän päivän uusissa laitteissa. Säädöt toimivat pienemmillä toleransseilla ja huomattavasti tarkemmin, sähkönkulutus on pienempi ja laitteet myöskin huomattavasti helpompia käyttää.

Parhaan energiatalouden saavuttamiseksi kannattaa kaukolämpökeskuksen uusinnan yhteydessä harkita myös patteriventtiilien ja termostaattien uusimista, mikäli nämä ovat saavuttaneet saman elinkaaren kuin itse keskuskin.

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy