LVI-urakointi Helsinki

Valitse ripeä ammattilainen. Pakilan Putki Oy tekee pientä sekä isoa LVI-urakointia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Urakoimme ripeästi, tehokkaasti ja laadukkaasti hyvää rakennustapaa ja ammattilaisia käyttäen. Meiltä saat LVI-urakointia Helsingissä hyvällä toimitusvarmuudella ja lyhyellä toimitusajalla.

Hyvät ammattitaitoiset asentajat ja kokenut työnjohto

Meiltä saat rakennushankkeeseesi LVI-urakointiin Helsingissä hyvän luotettavan yhteistyökumppanin sekä ammattitaitoiset ja ripeät putkiasentajat. Pakilan Putki Oy:lle on myönnetty RALA-pätevyys ja korkein AAA-luottoluokitus. Lisäksi meillä on KVV-oikeudet, kaasu- ja kaukolämpöoikeudet ja kylmälaiteoikeudet.

Monimuotoinen LVI-urakointi Helsingissä

Teemme monenlaisia LVI-urakoita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Uusimme rivitalojen ja omakotitalojen vesijohtoja, kaukolämpölaitteita, pattereita, viemäreitä yms. Meillä on myös pienkaivinkone jonka ansiosta uusimme myös talojen välisiä putkistoja ja viemäreitä piha-alueilla. Paljon tilauksia LVI-urakointiin Helsingissä tuleekin taloyhtiöltä ja yksityisiltä kuluttajilta. Urakoinnin lisäksi teemme myös huoltotöitä ja pieniä putkitöitä. Tähän meillä on varattu 10 kappaletta huoltoautoja. LVI-urakointi osastomme toteuttaa hyvinkin erikoisiakin kohteita, kuten esimerkiksi Kustaan Kartanon vanhustenkeskuksen sammutusjärjestelmän 100 000 litran varavesijärjestelmän.

LVI-urakointia Helsingissä jo 60 vuotta

Pakilan Putki Oy on tehnyt LVI-urakointia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla jo 60 vuotta taloyhtiöille ja kuluttajille. Meillä on pitkä historia perheyrityksenä ja yritys onkin perustettu jo vuonna 1954. Pitkän historian ja kertyneen kokemuksen ansiosta meillä onkin erittäin kova ammattitaito sekä ystävällinen ja ripeä palvelu.

Kotitalousvähennys ja rahoitus

Kun teemme LVI-urakointia Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla muistutamme kuluttajia kotitalousvähennyksestä. Kuluttajille meneviin tarjouksiin monesti erittelemme jo tarjousvaiheessa työn osuuden jotta asiakas voi laskea vähennyksen määrän. Viimeisimmät ohjeet kannattaa tarkistaa verottajan kotisivuilta.

Mikäli hankkeesi LVI-urakointi Helsingissä tarvitsee meiltä putkitöiden lisäksi rahoituksen voimme järjestää rahoituksen meidän urakkaan liittyen. Tästä kannattaa ottaa meihin yhteyttä työtä tilattaessa.

Päivystys

Varsinaisen urakointitoiminnan ulkopuolella apua saat virka-aikoina meidän huoltopalveluista ja virka-ajan ulkopuolella kiireellisissä hätätapauksissa myös päivystyksestämme

Tilaaminen

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai yhteydenottokaavakkeella ja lähetä meille tarjouspyyntösi. Laskemme sinulle tarjouksen ja toteutamme hankkeesi laadukkaasti ja varmasti ilman riskejä 60 vuoden kokemuksessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2022 Pakilan Putki Oy