LVI urakointi Helsinki

Meiltä hoituu pieni sekä iso LVI urakointi Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla. Valitse alan ripeä ammattilainen!

Teemme LVI-urakointia Helsingissä ripeästi, tehokkaasti ja laadukkaasti hyvää rakennustapaa ja ammattilaisia käyttäen. Pakilan Putki Oy:llä on hyvä toimitusvarmuus ja lyhyet toimitusajat.

Hyvät ammattitaitoiset asentajat ja kokenut työnjohto

Meiltä saat rakennushankkeesi LVI-urakointiin Helsingissä hyvän luotettavan yhteistyökumppanin sekä ammattitaitoiset ja ripeät putkiasentajat. Pakilan Putki Oy:lle on myönnetty RALA-pätevyys ja korkein AAA-luottoluokitus. Lisäksi meillä on KVV-oikeudet, kaasu- ja kaukolämpöoikeudet ja kylmälaiteoikeudet.

Monimuotoinen LVI urakointi Helsinki

Uusimme rivitalojen ja omakotitalojen vesijohtoja, kaukolämpölaitteita, pattereita, viemäreitä yms. Meillä on myös pienkaivinkone, jonka avulla uusimme myös talojen välisiä putkistoja ja viemäreitä piha-alueilla. Paljon tilauksia LVI-urakointiin Helsingissä tuleekin taloyhtiöltä ja yksityisiltä kuluttajilta.

Urakoinnin lisäksi teemme myös huoltotöitä ja pieniä putkitöitä. Tähän meillä on varattuna 10 ammattilaista huoltoautoineen. LVI-urakointi osastomme toteuttaa hyvinkin erikoisia kohteita, kuten esimerkiksi Kustaan Kartanon vanhustenkeskuksen sammutusjärjestelmän 100 000 litran varavesijärjestelmän.

LVI-urakointia Helsingissä jo 60 vuotta

Pakilan Putki Oy on tehnyt LVI-urakointia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla jo 60 vuotta taloyhtiöille sekä yksityisille asiakkaille. Meillä on pitkä historia perheyrityksenä jo vuodesta 1954. Pitkän historian ja kertyneen kokemuksen ansiosta ammattitaitomme on erittäin kova ja palvelu ystävällistä sekä ripeää.

Kotitalousvähennys ja rahoitus

Kun teemme LVI-urakointia Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla, muistutamme yksityisiä asiakkaita kotitalousvähennyksestä. Erittelemme tarjouksiin jo tarjousvaiheessa työn osuuden, jotta voit laskea vähennyksen määrän. Tarkista viimeisimmät ohjeet ja summat verottajan kotisivuilta vero.fi.

Mikäli hankkeesi LVI-urakointi Helsingissä tarvitsee meiltä putkitöiden lisäksi rahoituksen, voimme järjestää sen liittyen urakkaamme. Tästä kannattaa ottaa meihin yhteyttä työtä tilattaessa.

Päivystys 24/7

Varsinaisen urakointitoiminnan ulkopuolella saat apua virka-aikoina huoltopalveluistamme ja virka-ajan ulkopuolella kiireellisissä hätätapauksissa myös päivystyksestämme puh. 0400 803 492.

Tilaa meiltä LVI-urakointi Helsinkiin

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse (09) 720 6070 tai yhteydenottolomakkeella ja lähetä meille tarjouspyyntö. Laskemme sinulle tarjouksen ja toteutamme hankkeesi laadukkaasti ja varmasti ilman riskejä 60 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palveleva LVI-liike Helsingin Oulunkylässä,
osaamista jo vuodesta 1954.

Ota yhteyttä lomakkeella

Pakilan Putki Oy
Kirkkoherrantie 8
00650 Helsinki

Y-tunnus 0196310-8

Ota yhteyttä
Puh: (09) 720 6070
pakilanputki@pakilanputki.fi

Konttori avoinna: ma-pe 8-16

Luottoluokitus logoja

Copyright © 2024 Pakilan Putki Oy